Майже 5 тис. добровольців звернулися на «гарячу лінію» Міноборони

Майже 5 тис. добровольців звернулися на «гарячу лінію» МіноборониЗ початку роботи «гарячої лінії» міністерства оборони України, за 10 діб, було отримано понад 5000 тисяч дзвінків від добровольців, з яких понад 200 осіб вже покликані на військову службу до лав Збройних Сил України

У міністерстві зазначають, що з метою покращення роботи з військовозобов´язаними, які призиваються на військову службу під час третьої черги часткової мобілізації, прийнято рішення і проводиться комплектування окремих аеромобільних батальйонів 79 та 95 окремих аеромобільних бригад, 54 окремого розвідувального батальйону та 43 батальйону територіальної оборони виключно з числа добровольців.
У Геншабі ЗСУ мають намір забезпечити заклик 100% добровольців, які за станом здоров´я відповідають вимогам проходження військової служби.
Нагадаємо, сьогодні, 2 вересня, під час пленарного засідання народні депутати підтримали за основу та в цілому законопроекти, що дозволяють спростити ввезення продукції оборонного призначення.

Джерело: Inform 24

peredplata