У Горлівці до смерті закатували трьох колишніх командирів банди Біса

В окупованій бойовиками Горлівці знайдено мертвими трьох колишніх командирів підрозділів бандформування Ігоря Безлера (Біса).

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявив народний депутат, керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

За словами військового експерта, ще щонайменше двоє командирів пропали без вісті.

\”Протягом останнього тижня знайдено мертвими з явними ознаками насильницької смерті троє колишніх командирів підрозділів бандформування Безлера, ще щонайменше двоє пропали безвісти\”, – написав Тимчук.

Також він повідомив, що терористи наполегливо розпускають чутки про \”ліквідаційну команду СБУ\” , яка знищує бойовиків Біса, що залишилися в Горлівці.

Як повідомляв \”Обозреватель\”, 1 листопада, напередодні псевдовиборів, російський диверсант Ігор Стрєлков заявив про відставку командувача бойовиками в місті Горлівка Ігоря Безлера (Біса).

За його словами, зараз Біс знаходиться \”в запасі, на півострові\”. Екс-радник міністра оборони Олександр Данилюк 7 листопада заявляв, що спецслужби РФ ліквідували Безлера.

Наприкінці листопада Біс записав відеозвернення, в якому спростував чутки про свою смерть і розповів, де він зараз перебуває. Також він заявив, що його зброю бойовикам нібито поставляла українська сторона і звинуватив у цьому президента України.

Нагадаємо, Ігор Безлер (Біс) тримав в окупації Горлівку, Торез, Макіївку і Єнакієве Донецької області.

peredplata