Ватажок \”козаків\” записав відеозвернення: Плотницький – злодій і ставленик Королевської

Ватажок "козаків" записав відеозвернення: Плотницький - злодій і ставленик КоролевськоїТак званий \”командувач фронтом козачої національної гвардії\” Павло Дрьомов записав відеозвернення до \”світової спільноти і особисто до Путіна\”, у якому звинувачує лідера \”ЛНР\” Ігоря Плотницького у продажі вугілля та гуманітарних вантажів.

На думку Дрьомова, Плотницький продавав вугілля і гуманітарку задля власного збагачення.

\”Ваші ставленики, пане Плотницький, крадуть щодня залізничні ешелони з вугіллям. Особисто я сьогодні нарахував 164 (вагони – ред). На все є документи, що підтверджують це\”, – каже Дрьомов із позивним \”Батя\”.

\”До якого часу всілякі Плотницькі, жиди незрозумілі, будуть нас обкрадати? – обурюється терорист. – Плотницький – це ставленик Наталії Королевської. Зараз в ОДА входять люди пана Єфремова. Хіба за це ми помирали?\”

\”Батя\” також звинуватив Плотницького у продажі гуманітарних конвоїв:

\”Із 10 так званих гумконвоїв до народу дійшов один. Все решта було розпродано. Хто за це спитає Плотницького? Я розумію, що багато заперечать: ви його обрали. Я розкажу, як відбувалися ці вибори. Плотницький заявив, що козаки – це \”безпредєльщики\”. Шановний Ігоре Венедиктовичу, ви злодій! Злодій народної довіри. Ви ввели соціальні картки: не прийдете на вибори, не отримаєте пенсії. Такого шантажу не було ніде в світі\”, – каже Дрьомов.

Раніше Дрьомов казав, що Стаханову і всій \”Луганській народній республіці\” залишилося існувати 15 днів.

А один з лідерів козачих бандформувань \”ЛНР\” Євген Іщенко через брак \”гуманітарки\” погрожував \”розвернути зброю\” на Луганськ.

\”Ми вмираємо тут на передовій, щоб вони в Луганську почувалися добре і жили красиво… Вони там сплять у теплі, але нехай хоч пам\’ятають про людей, якщо нас, солдатів, вважають бидлом\”, – обурився він.
Джерело

peredplata