Біля аеропорту Донецька бойовики зазнають суттєвих втрат живої сили та техніки

Біля аеропорту Донецька бойовики зазнають суттєвих втрат живої сили та техніки   За ніч бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових та мирних населених пунктах.

Быля донецького аеропорту бойовики зазнають суттєвих втрат / Соцсети

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в соцмережі. \”На території донецького аеропорту продовжується ведення активних дій по звільненню об’єктів, які утримуються бойовиками. Противник несе суттєві втрати у живій силі та техніці\”, – підкреслюється в повідомленні.

\”З мінометів, гранатометів та артилерії бойовики обстріляли Макарове, Сокольники, Красногорівку, Тоненьке, Троїцьке, Попасну, Чермалик і Талаківку. Три рази бойовики вели вогонь по Кримському\”, – йдеться в повідомленні.

В повідомленні говориться, що від обстрілів з \”Градів\” потерпали також населені пункти Донецький, Щастя, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Нижнє, Тоненьке, Талаківка. По 2 рази вогнем з РСЗВ бойовики накривали Піски та Кіровське.

Найбільше – 8 обстрілів зафіксовано поблизу Гнутово. Тут бойовики застосовували і міномети, і протитанкові ракетні комплекси, і артилерію, включаючи реактивну.

\”Загалом за добу бойовиками здійснено 99 обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів\”, – підкреслюється в повідомленні.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1033332-bilya-aeroportu-donetska-boyoviki-zaznayut-suttevih-vtrat-jivoji-sili-ta-tehniki.html

peredplata