Військові РФ вторгаються в Україну як \”миротворці\” під білими прапорами – правозахисниця

Військові РФ вторгаються в Україну як "миротворці" під білими прапорами – правозахисницяРосійські солдати цинічно обстрілюють населені пункти Сходу України.

Солдат РФ відправляють на територію Донбасу під виглядом \”миротворчих сил\”. Про це в ексклюзивному інтерв\’ю ТСН.ua заявила російська правозахисниця та засновник організації \”Вантаж 200 з України в Росію\” Олена Васильєва.

За її словами, раніше російських солдат перекидали в Україну, видаючи це за навчання. Наразі, за її інформацією, військових РФ перекидають на Донеччину та Луганщину під білими прапорами \”миротворчих сил\”.

Читайте також: Путін вкидає в Україну \”золоті запаси\” – російська правозахисниця

\”Зараз це вже не \”навчання\”. Швидше за все, солдат вводять як \”миротворчі сили\”. Багато мені зараз про це повідомляють. Військовослужбовців змушують прикріплювати на форму білі стрічки і навіть вивішувати на танки білі прапори, що є цілковитим цинізмом, коли танк з білим прапором йде і стріляє по якомусь населеному пункту\”, – заявила Васильєва.

Як повідомлялося раніше, Васильєва заявляла, що від початку конфлікту на Донбасі в Україні загинуло понад 6300 російських військових.

peredplata