Куратори наказали терористам взяти Дебальцеве, – штаб

Не зважаючи на підписані мінські домовленності, кількість обстрілів українських позицій на Дебальцівському напрямку, в порівнянні з іншими днями, навіть збільшилась

Про це йдеться в повідомленні прес-центра АТО у \”Фейсбуці\” передає Еспресо.TV

Куратори наказали терористам взяти Дебальцеве, - штаб

\”За минулу добу 88 разів терористи завдавали ударів по Дебальцевому та навколишніх селищах використовуючи практично усі види зброї. На напрямку, найбільше від обстрілів ворога постраждали Дебальцеве, по якому злочинці 19 разів били з \”Градів\”, Чернухіно – яке тричі штурмували бандформування і 4 рази обстріляли з \”Градів\”,- йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що по селищах Попасна, Санжарівка, Золоте, Камянка незаконні збройні формування активно вели вогонь з \”Градів\” і артилерії.

\”За оперативними даними терористи від своїх кураторів отримали наказ за будь-яку ціну взяти Дебальцеве, та спровокувати наших військових. Для цього, ще вчора злочинці планували обстріляти місто Донецьк\”, – повідомляють у прес-центрі.

Крім того, речник генштабу Владислав Селезньов повідомив, що ситуація навколо Дебальцевого керована. Бійці отримують продукти харчування та боєприпаси.

peredplata