БІЙЦІ ЗВЕРНУЛИСЬ ДО ПОРОШЕНКА: \”ЗАБУДЬТЕ СЛОВА Я, МЕНІ, КУМ, БРАТ, СВАТ\” (ВІДЕО)

БІЙЦІ ЗВЕРНУЛИСЬ ДО ПОРОШЕНКА: "ЗАБУДЬТЕ СЛОВА Я, МЕНІ, КУМ, БРАТ, СВАТ" (ВІДЕО)Бійці АТО, користуючись тишею на своїх позиціях, записали відеозвернення до президента України Петра Порошенка, в якому подякували йому за те, що хоча б не заважає волонтерам і небайдужим людям допомагати військовим і їх сім\’ям.

Такі новини повідомляє «Преса України».

Зокрема, до президента звернувся солдат ЗСУ Андрій Грачов зі своїм побратимом, які раніше вже записували відео про умови, в яких їм доводиться воювати поблизу донецького аеропорту та ситуацію, яка склалася в економіці країни.

Бійці розповіли, що спецслужби нібито вимагають від них записати спростування до попереднього відео.

Натомість, цього разу вони вирішили звернутися до Петра Порошенка з «подякою» за те, що він «хоча б не заважає» робити свою справу волонтерам, яким вони готові «кланятися в ноги» при зустрічі за їх підтримку.

Також солдати звертають увагу на неякісне державне постачання підрозділів, грошове забезпечення та лікування бійців, поранених на Донбасі. Вони наголошують, що більша частина необхідного забезпечення підрозділам надходить завдяки волонтерам за рахунок добровільних пожертв звичайних українців та внесків небайдужих бізнесменів.

«Пане президенте, вам варто забути про такі слова як: я, мені, кум, брат, сват. Якщо ви про них не забудете, то, думаю, в колі саме цих слів ви скоро і залишитесь, бо у вас не буде ні народу, ні держави», – сказав Грачов.

Джерело

peredplata