Українська розвідка: У Донецьку 9 травня планується масштабна кривава провокація

Українська розвідка: У Донецьку 9 травня планується масштабна кривава провокація Звинуватити у цьому, як звично, терористи збираються українську сторону.

Російсько-терористичні війська планують обстріляти мирних мешканців Донецька на Параді Перемоги 9 травня. Про це на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передають Патріоти України.

“За даними розвідки, ватажки незаконних збройних формувань готують масштабну криваву провокацію. У День Перемоги, 9 травня, бойовики мають намір розстріляти мирну демонстрацію в Донецьку. У цьому терористичному акті ворог заздалегідь звинуватить сили антитерористичної операції, використає кров мирних мешканців Донбасу, як привід для масованого наступу на українські позиції у районі населених пунктів Широкине, Піски та Станиця Луганська, тобто, із трьох напрямків”, – сказав Лисенко.

Він зазначив, що із “запасних” районів скупчується техніка та жива сила бойовиків.

“Неодноразово вони демонстрували колони своєї техніки, яку нібито мають задіяти у військових парадах як у Луганську, так і в Донецьку. Але, наскільки ми розуміємо, для того, щоб спровокувати ситуацію і зробити привід для звинувачення українських збройних сил у порушенні Мінських угод, вони ідуть на обстріл своїх підрозділів”, – додав Лисенко.

Він також закликав мешканців окупованих районів Донбасу не виходити на демонстрації, щоб не потрапити у провокації бойовиків.
Джерело: http://patrioty.org.ua/ukrayinska-rozvidka-u-donetsku-9-travnya-planuyetsya-masshtabna-krivava-provokatsiya/

peredplata