Стрєлков: Захарченко «зливає» себе і «ДНР»

Лідер російських найманців «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко зрадить «присязі», якщо проведе місцеві вибори на Донбасі. У цьому переконаний екс-ватажок «ДНР», офіцер ФСБ РФ Ігор Гіркін (Стрєлков). Він запевняє, що співіснування України з «ДНР» і «ЛНР» неможливе.

Стрєлков: Захарченко «зливає» себе і «ДНР»

Новину передає «Преса України».

«Співіснування народних республік і України можливе тільки в наскрізь божевільних (він сам у це не вірить, звичайно) висловлюваннях Пургіна, вірного ахметівського служаки. Проводити вибори в органи влади «окремих районів з особливим статусом» означає зраду присяги, яку прийняв Захарченко після того, як його обрав народ Донецької Народної Республіки. Фактично, Захарченко остаточно дезавуює свої повноваження як глави ДНР» – заявив Стрєлков.

Колишній «міністр оборони» терористів закликає найманців не виконувати Мінські домовленості, адже це перетворить їх з «республіки» на «район».

«Правовий статус республік у рамках «мінського зливу-2» означає ліквідацію даних республік з перетворенням їх у якісь «райони з особливим статусом», – зазначив бойовик.

Нагадаємо, лідер «ДНР» Захарченко оголосив місцеві вибори на окупованих територіях Донбасу 18 жовтня, не узгодивши їх проведення й дату з Києвом.

peredplata