СБУшники з Буковини затримали бойовика, який штурмував Донецький аеропорт ВІДЕО

Бойовика терористичного угруповання \”Восток\” затримали співробітники управління Служби безпеки України в Чернівецькій області у районі проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Мешканець Авдіївки приєднався до терористів у травні 2014 року. Брав участь у бойових зіткненнях з українськими підрозділами в районі Донецького аеропорту. Отримавши завдання від одного з ватажків т.зв. \”ДНР\” підготувати низку терактів, бойовик відмовився його виконувати і залишив бандформування.

Проте, повернувшись до Авдіївки, зловмисник продовжив співпрацювати з терористами, надаючи їм інформацію про українські війська, розташовані вздовж лінії розмежування. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій) та 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих формувань) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі заходи. Нагадаємо, що нещодавно оперативники спецслужби затримали ще одного бойовика терористичного угруповання \”Восток\” у місті Селідове на Донеччині.

Джерело: МБ

peredplata