Сусіди вбитого терориста Мотороли розповіли про останні хвилини його нікчемного життя

Моторола з Оленою Коленкіною і дітьми (молодшому немає ще й місяця) жили в Донецьку у своїй квартирі по вулиці Челюскінців, 121, яку отримали від ватажка \”ДНР\”. Сусіди вбитого Моторола кажуть, що їхній будинок охороняли цілодобово.

Сусіди вбитого терориста Мотороли розповіли про останні хвилини його нікчемного життя

Ватажок батальйону \”Спарта\” Арсеній Павлов приїхав в Донецьку область з Росії навесні 2014 року і встиг відзначитися в боях проти української армії в Слов\’янську і околицях і в Донецьку. Колишній працівник СТО став помітною фігурою в \”народній республіці\”: за десятки пропагандистських сюжетів з прифронтових населених пунктів він отримав квартиру в центрі Донецька. Колишній невдаха, який і мріяти не міг про походи в ресторани, дорогі машини і подорожі, став \”господарем життя\”, пишуть Патріоти України з посиланням на КП.

У Донбасі він знайшов нову дружину – першу з дітьми залишив в РФ, навіть не оформивши розлучення офіційно. Олена Коленкіна – нова \”дружина\” – народила йому двох дітей: молодшому Макару немає ще й місяця.

Пара жила в своїй квартирі за адресою вулиця Челюскінців, 121, яку отримала від ватажка \”ДНР\”. Сусіди вбитого Моторола кажуть, що їхній будинок охороняли цілодобово.

Одна з сусідок терориста каже, що напередодні ввечері почула гучний вибух.

\”Був потужний вибух, таке відчуття, що у мене в квартирі. У нас жах, що твориться. Крики, стогони, МНС, швидка. Мені винесло двері в перегородці і рознесло комору. Що у сусідів – я не знаю. Чую крики і що виносять людей. Біля під\’їзду стоять мої друзі, хвилюються, але їх не пускають. Я сказала МНСникам, що в цій квартирі є людина і я в відносному порядку. Визирала в перегородку – бачу шахту ліфта \”, – говорить жінка.

Ще один очевидець розповів журналістам, що разом з Павловим в ліфті загинув його охоронець.

Так звана влада невизнаної \”ДНР\” вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі \”республіки\”.

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста – користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

peredplata