Отже, війни з Росією немає?

Отже, війни з Росією немає?Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Тисячі вбитих є, поранених також тисячі, зруйновані міста і села є, а війни нема?
Вчитайтесь, як Банкова намагається маніпулювати свідомістю людей. Мовляв, якщо ми назвемо війну – війною, то цим ми оголосимо війну Росії! Н Е П Р А В Д А !!! Ми запросто можемо юридично на законодавчому рівні визнати факт війни і факт російської агресії і це зовсім не означає, що ми оголошуємо війну Росії. Просто наші спкціалісти не розкривали жодного підручника з міжнародного права. Самі не знають і ще й людей дурять.
У законопроекті про реінтеграцію Донбасу пропонується замінити термін «АТО» на термін «операція з оборони України», але слова «війна» не буде, повідомив в ефірі Радіо Свобода заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак.
«Ми можемо назвати це війною. Тоді фактично ми оголошуємо війну Росії. Сьогодні Росія каже, що «нас там немає». Але коли ми оголошуємо війну, ми починаємо «отримувати» все, що може запропонувати російський ВПК: танки, артилерію, літаки, ракети і багато чого іншого. Це нам потрібно?», – пояснив Юрій Гримчак.
Якщо ви не визнаєте факту війни і російської агресії, то що ви вимагаєте від Росії, які до неї можуть бути претензії? Відтак, ви тільки підігруєте Москві і Путіну, що \”іх там нєт\”.

peredplata