Збори резервістів у Чернівецькій області

ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ІНФОРМУЄ:
У серпні 2018 року військовими комісаріатами Чернівецької області відбудуться відправки резервістів та військовозобов’язаних для участі у навчальних зборах резерву:
1) для участі у параді з нагоди Дня незалежності України на період з 27.07.2018 року по 25.08.2018 року;
2) для участі у навчальних зборах резерву військових частин в період з 01.08.2018 року по 16.09.2018 року.

Резервісти та військовозобов’язані при отриманні повістки від районних (міського) військових комісаріатів, органів місцевого самоврядування, або керівників відповідних установ (підприємств), відповідно до вимог законодавства України, зобов’язані прибути за викликом у районні (міський) військові комісаріати у визначений день та час, для відправки на навчальні збори.

Додатково інформуємо що:
За призваними на збори військовозобов’язаними на весь період зборів та резервістами на весь час виконання ними обов’язків служби у військовому резерві, зберігаються місце роботи, а також займана посада та середня заробітна плата на підприємстві, в установі, організації незалежно від підпорядкування і форм власності.
Резервістам з числа непрацюючих на весь термін виконання ними обов’язків служби у військовому резерві, виплачується грошове забезпечення в розмірі мінімальної заробітної плати.
Резервістам на весь час виконання ними обов’язків служби у військовому резерві здійснюються грошові виплати із розрахунку до двох мінімальних заробітних плат на місяць.

Більш детальну інформацію можна отримати у Чернівецькому обласному військовому комісаріаті, або за місцем перебування на військовому обліку.

Військовий комісар Чернівецького
обласного військового комісаріату
полковник В.В. ЧУРАЙ

peredplata