23 травня – День морської піхоти України

23 травня в 2018 році колишній президент України Петро Порошенко підписав Указ “Про День морської піхоти України”. Дату обрали не випадково – цього дня у 1918 році гетьман Української держави Павло Скоропадський віддав наказ про початок формування бригади морської піхоти у складі трьох полків для несенняслужби.

Морська піхота – це високомобільні війська, завдяки яким наше узбережжя знаходиться в надійних руках і під постійним захистом. Українські морпіхи озброєні плавучою бойовою технікою, переносними протитанковими та зенітними комплексами й автоматами. Щодня вони сміливо і рішуче підтверджують свій лаконічний девіз — «Вірний завжди!». Українська морська піхота особливо мотивована, адже тут служатьті, для кого повернення Криму є справою особистої честі.

Велика вдячність воїнам та ветеранам Морської піхоти за нелегку службу, самовідданість, героїзм, стійкість і професіоналізм.

Мужніх та сильних духом запрошуємо долучитися до рядів  на військову службу за контрактом в підрозділи морської піхоти.

За детальною інформацією звертайтеся до Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою вул. О.Кобилянської, 32, або до військових комісаріатів за місцем перебування на військовому обліку.

Телефони: 0509480349, (0372) 52 43 49.

 

 

peredplata