Більше десятка офіцерів з Буковини відправились на навчання до національної академії

Більше десятка офіцерів запасу, які свого часу закінчили військову кафедру, але не проходили військової служби, протягом 18 місяців служитимуть у військових частинах по всій території України.

2 червня чоловіки, а також три жінки вибули до національній академії Сухопутних військ щоб  відновити військові навички та знання відповідно своєї військово-облікової спеціальності, а згодом приступити до виконання обов’язків на визначених посадах.  Про це повідомляє начальник прес-служби Чернівецького ОВК, лейтенант Т.Попович.

За призваними офіцерами протягом терміну служби зберігатиметься місце роботи та середня заробітна плата. При цьому їм гарантовані у повному обсязі грошове утримання відповідно посади та пільги, такі ж які передбачені для кадрових офіцерів. Особливість такої служби полягає в тому, що жоден з цих військовослужбовців, навіть перебуваючи в бойові частині, не направлятиметься до виконання завдань в зону проведення Операції об’єднаних сил.

Начальник відділу офіцерів запасу і кадру Чернівецького ОВК підполковник Вадим Бризицький відзначив, що відбір кандидатів, якій тривав кілька місяців, був проведений якісно.

– Всі офіцери які є зараз тут – каже він, – це дійсно чудові хлопці та дівчата, які в добровільному порядку з’явились до військкоматів, пройшли атестаційну комісію, проявили себе справжніми патріотами, тому побажаємо їм хорошої служби.

Чернівецький військовий комісаріат запрошує офіцерів запасу проходити військову службу, пропонує широкий вибір посад в різних військових частинах, в тому числі і військових комісаріатах.

За детальною інформацією звертайтеся за адресою м. Чернівці, вул. О.Кобилянської, 32, або до військкоматів за місцем перебування на військовому обліку. Телефонуйте: 0509480349, (0372) 52 43 49.

 

 

peredplata