Герої не вмирають. Слово на спомин про загиблого на сході друга

Рівно 5 років тому, 13.10.2014 року, в селі Трьохізбенка Луганської області під час виконання бойового завдання загинув Побережник Сергій Анатолійович.

Смерть завжди трагічна і несподівана, особливо для родини та близьких друзів, які втратили люблячого та турботливого сина, чоловіка, батька, брата, друга…

У цей день особливо гостро відчувається, як не вистачає Сергія. Талановита людина – талановита в усьому, і саме таким був Сергій. Про нього можна говорити годинами, розповідаючи про те, яким він був..

Сергій був успішним як в повсякденному, так і в професійному житті, мав гострий розум і високий інтелект. Він завжди боровся за справедливість, був готовий прийти на допомогу у будь який час, мав відмінне почуття гумору і гостре передчуття.

Та трагічна звістка розділила життя рідних, близьких та друзів на ДО та ПІСЛЯ, залишивши по собі невиліковні рани на серці та невимовну тугу на душі.

Але ніколи не згаснуть у наших серцях любов і велика шана Сергію!

Нехай Всевишній охороняє його світлу душу в Царстві Небеснім. А усі, хто знав Побережника Сергія Анатолійовича, згадайте його добрим словом та пом’яніть щирою молитвою.

Герої не вмирають!

Від друзів…

peredplata