Прокурори навмисно не прийшли на апеляцію Кузьменко, щоб тримати її під вартою, для розгону присутніх, що обурені цими діями, пригнали спецпризначенців.

Сьогодні шавки Зеленського зробили звичну для себе дію – коли шита білими нитками справа розвалюється, то вони просто не приходять на засідання і суддя спокійно відправляє за грати непричетну людину. Сьогодні, повинно проходити розгляд апеляції волонтера і дитячого хірурга Юлії Кузьменко, проти якої за вказівкою Зеленського сфальсифікували обвинувачення у вбивстві Павла Шеремета. Незважаючи на залізне алібі, відсутність мотиву та доказів, шавки Зеленського виконують його накази та хочуть держати за гратами Антоненко,кузьменко та Дугарь незважаючи ні на що.

Крім цього, шавки зеленського не соромляться використовувати і інші брудни дії:

Але сьогодні, щось пішло не так у звичній прокурорсько-суддійскої схемі кидалова людей. Юлія Кузьменко заявила:”Я не поїду звідси, поки не буде засідання. Я буду кричати й чіплятися за все, що завгодно. Я маю право на це засідання”. Присутні, що підтримують Юлію теж відмовляються залишати судову залу. У відповідь на це, у судійську залу піднялися близько 15 співробітників поліції особливого призначення для розгону присутніх…

Спостерігаємо за тим, що там відбувається..

UPD. Олександр Курбатов:

Юлія Кузьменко відмовилася їхати з суду і тепер ПРОКУРОРИ ЗМУШЕНІ були приїхати до суду. Це мені підтвердила нардеп Яна Зінкевич, яка прямо зараз у Апеляційному суді. Вона каже, що після неявки прокурорів нардеп Михайло Бондар поїхав до Рябошапки. Можливо Генпрокурор зрозумів якими будуть репутаційні втрати через ці мутки його підлеглих з Апеляційним судом. Тому він таки примусив прокурорів їхати до суду.

Тепер ще треба суддів якось мотивувати повернутися до зали суду. До речі, висока імовірність, що судді знали про цей прокурорський фінт і тому навіть не давали заявку на привезення підозрюваної. Її привезли тому що на цьому наполягли адвокати.

Це треш і абсурд, що за проведення суду б’ється підозрювана у жахливому вбивстві, а не ті, хто їх фактично назвали вбивцею. Перед тим, як казати, що Аваков не називав, я нагадаю, що це зробив Президент. Він же привітав з розкриттям. Зеленський точно не міг вигадати такого – йому про це розповіли Аваков і Рябошапка.

Тим часом у суд прийшов той самий “Марат” запис розмови з яким, про Київ і касету градів, у якості доказу вини Кузьменко крутили на брифінгу. “Марат” каже, що це витягнуті з контексту фрази і вимагає прокрутити розмову повністю. Тобто ніхто не від кого не ховається.

Сама ж Кузьменко заявляє про готовність до будь яких слідчих експериментів і експертиз. Вона вимагає лише проводити їх, а не маринувати її у камері. Цілком зрозуміле бажання.

Звісно, ви можете сказати, що “та посиділа б до 24 грудня і всьо”. Але, по-перше, не бажаю нікому отак “посидіти”, а по-друге, хто гарантує, що у 24 грудня у прокурора не трапиться срачка, болячка, або ще якась поважна справа, яка не дозволить приїхати в суд?

Отже, мабуть вперше у історії України громадянський тиск примушує прокурорів і суддів працювати. Власне, це і є громадянська позиція і громадянське суспільство, не залежно від того, що вирішать судді.

https://enigma.club/articles/prokurori-navmisno-ne-prishli-na-apelyatsiyu-kuzmenko-shchob-trimati-ii-pid-vartoyu-dlya-rozgonu-prisutnikh-shcho-obureni-tsimi-diyami-prignali-spetspriznachentsiv

 

peredplata