ЗСУ біля Золотого намагаються повернути відведену зброю, – блогер

Українські військові у районі Золотого на Луганщині намагаються повернути на передові відведену артилерію
 

Про це повідомив громадський діяч, блогер, волонтер та ветеран АТО Мирослав Гай на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

“Я додзвонився до підрозділів. У нас втрати. Бій триває. Штурмують наші опорники. Моліться за хлопців. Наші намагаються повернути відведену арту”, – розповів Гай.

Він також зазначив, коментуючи повідомлення штабу ООС, що в українських військових “великі втрати” внаслідок бою з окупантами.

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, журналіст Юрій Бутусов повідомив, що о 5:00 російські війська атакували українські опорні пункти біля Золотого

Зголом у штабі ООС підтвердили, що збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний, а також повідомили, що українські захисники зазнали втрат. 

Як відомо, 29 жовтня 2019 року розпочалося розведення військ у Золотому. ОБСЄ заявила, що обидві сторони запустили білі та зелені сигнальні ракети, які підтверджують їхню готовність до розведення. 26 листопада ОБСЄ офіційно підтвердила – розведення сил біля Золотого завершено.

peredplata