Атака бойовиків біля Золотого: відео з місця подій .

 

Російські найманці поцілили в мирні райони.

Українські військові втратили позиції поблизу Золотого на Донбасі під час активної атаки бойовиків 18 лютого.

Про це повідомляє кореспондент ТСН з місця подій.

За попередньою інформацією, внаслідок атаки бойовиків на опорний взводний пункт в зоні відповідальності 72-ї бригади, українські бійці покинули цю невелику ділянку фронту.

Кировск. Сепары уже даже не стесняются, их говорящие головы спокойно выкладывают видео обстрелов наших позиций и населенных пунктов. Совместный патруль говорите?

Posted by Oksana Dykhnich on Esmaspäev, 17. veebruar 2020

Знову ж таки, за попередніми даними, кілька українських бійців отримали поранення. Їх доправили до лікарні. Всі у стабільному стані. Військові визнають, що початок обстрілів по всій лінії схожий на 2015 рік, коли розстрілюють не опорні пункти, а завдають ударів по квадратах. Українські військові дають відповідь. 

Нагадаємо, від 5-ї години ранку 18 лютого йде інтенсивний бій між бойовиками та українськими військами в районі Золотого, Оріхово та Новотошківки. За даними ТСН, вороги накривають позиції бійців збройних сил України ствольною артилерією. Вибухи чути за кілька кілометрів.

ВІДЕО Бойовики атакували позиції українських військ: штаб ООС повідомив про втрати

Від 5 ранку біля сіл Новотошківка, Оріхове, Кримське і Золоте ворог накриває позиції бійців ЗСУ забороненим калібром. У штабі ООС повідомляють, що б’ють бойовики з мінометів. За даними ТСН, в хід ворог пустив і артилерію. Розриви чути за кілька кілометрів. Більше – у розділі Війна на Сході   

 

 

Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/ukrayina-vtratila-poziciyi-na-liniyi-frontu-boyoviki-vedut-naysilnishi-za-ostanni-roki-obstrili-na-donbasi-1493202.html

peredplata