Почалося! В адміністрації Путіна зафіксовано перші випадки коронавірусу

В адміністрації президента РФ зафіксовано перші випадки інфікування коронавірусом. Відповідну інформацію підтвердив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

“Дійсно, в адміністрації виявлено випадки коронавірусу. Це відповідає дійсності, і вживаються всі необхідні санітарно-епідеміологічні заходи з тим, щоб не дати вірусу поширитися далі”, – сказав Пєсков. При цьому він підкреслив, що може підтвердити тільки один випадок інфікування, і даний співробітник не контактував з президентом Росії Володимиром Путіним.

Як сказав Пєсков, президент продовжує працювати, але превентивні заходи вживаються в даній ситуації. Також Пєсков підтвердив, що два тижні тому був на святкуванні дня народження дружини композитора Ігоря Крутого – Алли Крутої, але зі співаком Львом Лещенком, інфікованим коронавірусом, не бачився. “Так, я туди заїжджав, Лещенка не бачив. Мабуть, він, напевно, вже пішов”, – сказав Пєсков.

Раніше повідомлялося, що число заражених коронавірусом в Росії зросло за останню добу на 196 і становить 1036 осіб, троє померли.

peredplata