“Заразяться всі, буде страшно”: військовий розповів про спецоперацію Московського патріархату на Великдень.

Московські попи на Великдень не закриватимуть церкви і закликають масово освячувати паски. Це – спецоперація ФСБ проти України.

“Сьогодні вони проводять свою чергову операцію проти України під кодовою назвою “Пасха”. Для реалізації залучена філія та російська агентура серед представників духовенства, які сьогодні впевнено роблять все для погіршення епідеміологічної ситуації в Україні.

Здавалося би, після подій в Києво-Печерській лаврі, де на короновірус захворіли понад 90 представників духовенства, а двоє померли, будуть зроблені висновки та прийняті координатні рішення, але…

Предстоятель Української православної церкви Московського Патріархату (УПЦ МП) митрополит Онуфрій звернувся до парафіян із заявою, що на Великдень служби в храмах відбудуться, незважаючи на карантин, введений в країні через пандемію коронавіруса”, – пояснив військовий.

“Перші наслідки “святкування”, а в реальності операції, ми побачимо через два тижні інкубаційного періоду COVID-19 приблизно у перших числах травня.

А далі все йде звичайною лавиною, з прогресією та жахом від кількості інфікованих, в зв’язку з тим що після 19.04 та вдалої операції, вірус буде розповсюджений повсюди.

Великдень, поминальні дні, травневі свята – все це ворогом буде використано проти України. І це не психоз і паніка, це реальність сьогодення. Тому що російський агресор ні на секунду не забуває про Україну.

Сподіваюся на адекватні дії держави, міських голів та керівництва правоохоронних органів стосовно цих дійств, а на справді протидії українському народу стосовно збереження його здоров’я та життя”, – зазначив Анатолій Штефан.

peredplata