6 травня в Україні відзначають День піхоти

6 травня, вдруге та вже традиційно в Україні відзначають День піхоти, свято вояків,які є основою будь-якоговійська,аджевиконуютьнайширший спектр завдань, будь то наступчи оборона.Нашіпіхотинців ході бойових дій щодня демонструють відвагу, професійність та героїзм, не даючи ворогу просуватись вглиб країни.

Чимало буковинцівпроходять службу в механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмовихвійськовихчастинах. Багато ветеранів та героїв, які сьогодні серед нас, пройшли свій бойовий шлях саме в строю піхотинців.

Вітання всім причетним до професійного свята та велика вдячність за мирне небо над головою. Світла пам’ять та слава воїнам, які не повернулись з поля бою. 

Підтримати свою армію, міцнитиряди захисників за для спільної перемогипоряд з кращимиможекожен,звернувшисьдо місцевого комісаріату. Триває набір на військову службу за контрактом в 14 окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого, що на Волині та в Львівську 24 окрему механізовану бригаду імені короля Данила. Телефонуйте: 0509480349,  (0372)524349

Прес-служба Чернівецького ОВК

peredplata