Буковинців запрошують на службу у гірсько-штурмові бригади

Комісаріати області проводять набір у 128 окрему гірсько-штурмову бригаду, розташовану на мальовничому Закарпатті, та 10 окрему гірсько-штурмову бригаду, яка розміщується на Івано-Франківщині, а її підрозділ і в нашій області.

Вибір пропонованих частинами посад є настільки широким, що кожен громадянин, придатний до військової служби, знайде фах до душі. Чоловіків та жінок віком від 18 до 57 років приймають на бойові та не бойові посади, в тому числі й тих, хто раніше не проходив військової служби. Про це йдеться у повідомленні Чернівецького обласного військового комісаріату.

Грошове забезпечення гірських штурмовиків, у зв’язку з специфікою виконання завдань, є вищим, ніж у більшості військових. Так, солдат першого місяця служби отримує в середньому 13000 гривень, офіцер – 17000 гривень. Розмір виплат збільшується відповідно до вислуги та залежить від звання та займаної посади. На першій та другій лінії в районі ООС вояки отримують додатково 17000 гривень та 6500 гривень відповідно.

Після укладання першого контракту виплачується грошова допомога від 16800 до 21000 гривень., щорічно – кошти на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення.

За рахунок держави для військовослужбовців передбачено речове та продовольче забезпечення, медичні послуги, пільгове санітарно-курортне лікування. Проживання в гуртожитках також є безкоштовним. За бажання військовий орендує житло, отримуючи за це грошову компенсацію.

Від початку року професійними вояками стали понад три сотні буковинців.

Звертайтеся до місцевих військових комісаріатів, щоб дізнатись, що запропонують саме для вас! 

Телефонуйте: 0509480349, (0372)524349.

peredplata