Чернівецький обласний військкомат оголошує набір кандидатів із числа цивільних громадян та військовослужбовців для здобуття офіцерського звання протягом 12 місяців

СТАТИ ОФІЦЕРОМ ЗА 1 РІК, ОТРИМУЮЧИ ЩОМІСЯЧНО 10000 ГРН, БЕЗКОШТОВНЕ ПРОЖИВАННЯ, ХАРЧУВАННЯ, МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ ТА РЯД ІНШИХ СОЦІАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ – ЦЕ НЕ ФАНТАСТИКА – ЦЕ КУРСИ ЛІДЕРСТВА.
Чернівецький обласний військкомат оголошує набір кандидатів із числа цивільних громадян та військовослужбовців для здобуття офіцерського звання протягом 12 місяців.
Курси лідерства офіцерського складу проводяться у вищих військових навчальних закладах Львова, Києва, Харкова та Одеси.
Для вступу на навчання чоловіки та жінки віком від 19 до 30 років повинні мати освітній рівень не нижче «бакалавр» і бути придатними за станом здоров’я для проходження військової служби.
При зарахуванні на курси слухачам присвоюється звання молодшого сержанта та виплачується від 10 000 грн. на місяць. По завершенні навчання випускники отримують звання молодшого лейтенанта, призначаються на офіцерські посади у військові частини та отримують від 15000 грн.
Під час навчання слухачі перебувають на повному державному забезпеченні, як і під час проходження подальшої контрактної служби. Їм безкоштовно надається проживання, харчування, медичні послуги та ряд соціальних гарантій.
Місце служби офіцер може обирати в будь-якій частині, не хвилюючись про умови проживання, адже отримуватиме щомісячну грошову компенсацію за піднайом житла.
Стати фахівцем тактичного рівня та обрати військово-облікову спеціальність можна в таких вищих військових навчальних закладах:
Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (місто Львів):
бойове застосування механізованих з’єднань, військових частин і підрозділів;
бойове застосування танкових з’єднань військових частин і підрозділів;
бойове застосування з’єднань військових частин і підрозділів наземної артилерії.
Військовий інститут телекомунікації та інформації імені Героїв Крут:
організація зв’язку у Збройних Силах України.
Військова академія (місто Одеса):
бойове застосування десантно-штурмових, гірсько-штурмових, гірсько-піхотних з’єднань, військових частин, підрозділів.
Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба:
бойове застосування військових частин і підрозділів зв’язку та радіотехнічного забезпечення авіації;
експлуатація та ремонт літаків, вертольотів та авіаційних двигунів.
Повну інформацію про умови зарахування на курси, перелік та терміни подачі документів отримайте в Чернівецькому ОВК, або місцевих комісаріатах. Телефонуйте: 0509480349, (0372)524349.

peredplata