Як стати військовослужбовцем за короткий термін: буковинцям пропонують посади у військових підрозділах

Охочим долучитися до військової справи повідомляємо, що здобути нову спеціальність та стати в стрій можна всього за кілька місяців. Потрібно зробити прості кроки, а саме:

звернутись до комісаріату, підтвердити свою придатність до військової служби та визначитись з подальшим фахом і місцем її проходження.

Після підготовки в навчальному центрі – приступити до виконання обов’язків на посаді в обраній частині. Під час навчання є також змога отримати водійське посвідчення.

Якщо перерва в службі становить не більше п’яти років та є відповідна військова спеціальність – можливе прийняття на службу одразу напряму в частину.

Наразі буковинцям пропонують бойові та не бойові посади двігірсько-штурмові та десантно-штурмова бригади, підрозділи яких розташовані в Чернівецькій області. Чоловіки та жінки, що бажають стати військовими, мають нагоду поспілкуватись з їх представникамита отримати вичерпну інформацію про умови служби.

Грошове забезпечення рядового складу становить в середньому 14000 грн., в районі проведення ООС додатково виплачується 17000 грн. та 6500 грн. на першій та другій лінії.

За рахунок держави передбачено речове та продовольче забезпечення, медичні послуги, пільгове санітарно-курортне лікування. Проживання в гуртожитках є безкоштовним, а забажанням контрактник орендує житло, отримуючи грошову компенсацію.

При укладанні першого контракту виплачується допомога від 16800, щорічно – кошти на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення.

         Під час служби військовослужбовець безкоштовно може здобувати вищу освіту, підвищувати фахову кваліфікацію, здобувати військові звання, вивчати іноземну мову, а також брати участь в миротворчих місіях.

Кандидатам з вищою освітою пропонуємо пройти курси лідерства та за рік одягти офіцерські погони. Щоб не втратити нагоду на навчання цьогоріч, звертайтеся до комісаріатів якомога швидше.

Телефонуйте: 0509480349, (0372)524349.

Прес-служба Чернівецького ОВК

Фото: Прес-служба ОК «Захід»

peredplata