Війна на порозі

Росія погрожує нам війною. І Україна не може вдавати, що нічого не стається. Також ми не можемо вести будь-які переговори з агресивним сусідом, який уже захопив Крим та розв’язав війну на Донбасі. Цей кровопивця не заспокоїться до того часу, поки не відкусить від України стільки, скільки зможе проковтнути. Або навіть і більше. Тоді вже він подавиться.

Влада України і нація у цей час повинні діяти як одне ціле. Ніхто і нікуди не зможе заховатися. Ні Оман, ні Катар не врятують Зеленського від Путіна. І тим паче, від українського народу. Тому президент нарешті змушений стати українським президентом. І разом з українською нацією дати гідну відсіч країні-агресору.

Ми всі подивилися в очі Путіну. І побачили там ненависть до нашої держави. Після цього його не вмовляти треба, а карати. Наша армія, добровольці, волонтери навчилися воювати. Російська вояччина дезорганізована. Вона не має мотивації у війні. А перший кураж, підігрітий гаслом «бєй хахлов!» вмить зникне тоді, коли українці почнуть бити цих напівп’яних та боягузливих солдафонів.

Якщо Путін перейде кордон України, він зустріне супротив за кожним українським деревом, українським яром, українським горбом, плотом і парканом. З неба  на них посипляться бомби. І не тільки на українській землі, а й у Москві, Санкт-Петербурзі, Пскові та Рязані.

На далекому Сході у Зеленому Клину, де нині проживає до 7 мільйонів українців почнуться партизанські бої. Будуть створені Далекосхідні українські держави.

У Сургуті, Магадані, Норильську повстануть українські нафтовики і газовики. Будуть знищені нафтові та газові родовища. Українці там візьмуть владу у свої руки і економіку Росії знищать назавжди.

Не забуваймо, що у Москві проживає майже 1 000 000 українців. Вони займають високі державні посади, займаються великим бізнесом. Далеко не всі вони стали яничарами і манкуртами. Коли над Батьківщиною нависне небезпека, я впевнений, що більша частина українців відчує себе причетними до великої нації нащадків Святослава, Богдана, Степана. Повстання українців у Москві знищить Московію раз і назавжди.

А нам тут доведеться воювати за кожний український метр землі, за кожне місто і село, за кожну родину і сім’ю.

Від сьогодні і до кінця Московії ми повинні забути про порохоботів і Зеленобобиків.  Всі як один – ми велика нація українських лицарів, котрі у всі віки клали на олтар свободи найцінніше – своє життя.

Влада мусить бути з українським, а не з російським народом. Інакше цієї влади не буде!..

Не має значення тепер, скільки кому років і які у кого є причини не йти на фронт. Якщо хтось не піде на захист кордону України тепер, то через якийсь час кордон проходитиме по його квартирі, будинку, по його теплій печі.

Все для перемоги! І всі –  на перемогу!

Нам відступати нікуди.

Ми на своїй землі. І за неї змушені боротися до останнього подиху. Інакше нація перетвориться на рабів.

У ці тривожні та небезпечні дні ми не повинні бути байдужими до прямих ворогів держави. Хто не хоче захищати Україну, хто бажає їй смерті, повинен негайно покинути цю землю. Інакше з ними слід поводитися як з ворогами народу.

Особливу увагу – до працівників прокуратури, судів, СБУ, поліції.

Помічених в антиукраїнських діях чи намірах потрібно піддавати всенародному осуду. Виганяти їх з посад без зволікання. Корупційні діяння прирівняти до  зради Батьківщини.

Попів російської православної церкви привселюдно попередити про жорсткі санкції щодо розпалювання національної та міжконфесійної ворожнечі. Тих попів, котрі не захочуть добровільно служити Україні та українській нації, ізолювати від приходів.

Всіх владних чиновників, котрі ходили і ходять до московських церков, позбавити посад негайно.

Америка, ЄС, Туреччина, НАТО і увесь прогресивний світ надає і буде надавати Україні допомогу зброєю, санкціями проти Росії, коштами. Але воювати з нею ми змушені самі.

Тож будьмо готові до Великого Чину! Слава нації! Смерть ворогам!

Петро Кобевко

peredplata