Суперновина! США припиняє видачу віз усім російським громадянам окрім дипломатів

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Посольство США в Москві з 12 травня припиняє видачу усім росіянам неімміграційних віз, окрім дипломатичних.
Як говориться в повідомленні на сайті посольства, таке рішення прийнято у зв’язку із забороною наймати російських громадян, про який 23 квітня американську сторону повідомив уряд РФ.
Консульські послуги, що надаються посольствам, будуть скорочені до екстрених послуг громадянам США і видачі “вкрай обмеженого числа” імміграційних віз і тільки у випадках, коли мова йде про питання “життя і смерті”.
Посольство також рекомендує громадянам США, які перебувають в Росії, покинути країну до 15 червня, якщо закінчується їх російська віза.
Минулого тижня президент Росії Володимир Путін підписав указ про створення списку “недружніх країн”, яким буде обмежена можливість наймати на роботу в посольства громадян РФ. В результаті цього указу американське посольство буде змушене скоротити штат в 4 рази.
Аналогічні кроки щодо візових обмежень для росіян слідом за США планують здійснити Великобританія, Канада і Австралія.Аналогічні кроки щодо візових обмежень для росіян слідом за США планують здійснити Великобританія, Канада і Австралія.
На зображенні може бути: гроші та текст «CANCELLED VISA»
 
 
 
 
 

peredplata