Росія влаштувала навчання бойової авіації біля кордонів України

Росія почала військові навчання авіації ВПС і ППО Ленінградської армії. У них задіяні не менше 20 бомбардувальників Су-34 і далеких перехоплювачів МиГ-31БМ.

Про це повідомляє агентство «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу Західного військового округу РФ.

Повідомляється, що під час навчань екіпажі Су-34 завдадуть ракетно-бомбові удари по наземних цілях умовного противника на полігоні під Воронежем. Прикривати і наводити на цілі їх будуть винищувачі-перехоплювачі дальньої дії МіГ-31БМ.

Злети літаки будуть здійснювати з аеродромів в Воронезькій, Курській і Тверській областях. Крім того, буде проведена розвідка і пораження наземних цілей – укріплень, танкових колон, авіації на аеродромах і командних пунктів умовного противника.

Знищення об’єктів умовного противника буде відбуватися в нічний час доби із застосуванням фугасних авіаційних бомб ФАБ-210 і ФАБ-500.

«Всього в навчаннях візьме участь близько 20 авіаційних екіпажів», – наголошується в повідомленні округу.

Раніше повідомлялося, що в Краснодарському краї на базі Новоросійського з’єднання повітряно-десантних військ (ВДВ) з 8 по 19 червня пройдуть тактичні навчання військових Росії, Білорусії та Сербії «Слов’янське братство-2021».

Група російських кораблів Північного флоту вийшла в Баренцове море, де тривають спільні військові навчання Arctic Challenge Exercise за участю ВПС США, Швеції, Фінляндії, Великобританії, ФРН, Данії і Нідерландів. Для крейсерів проведуть планові навчання.

Росія розгорнула масштабні військові навчання в центральній частині Тихого океану. Кораблі і судна Тихоокеанського флоту (ТОФ) завершили розгортання.

 
Джерело: UA.NEWS
 

peredplata