У Чернівцях прихожани Російської церкви в Україні провели акції непокори вакцинації

Московські попи і українські хруні

По всій Україні в один день, 3 листопада, відбулися акції непокори вакцинації. До органів влади сходилися в основному прихожани Російської церкви в Україні (УПЦ МП). Глашатаями серед них були нібито активісти, котрі мають пряме відношення до Фірташа, Медведчука та Кіріла – ворогів українського народу.

У Чернівцях заводив агресивних прихожан-московитів один мамаївський хрунь, який раніше видавав себе за рухівця і у той же час очолював структуру роботодавців олігарха Фірташа. Цей олігарх уже під санкціями, тому мамаївський хрунь уже підспівує московським попам.

Раніше він був помічений у підтанцьовці Папієву, коли на день народження зведений хор хрунів Кіцманщини вітав його у Трої.

Антивакцинатори кричали гасла проти вакцини та за права, які їм гарантує Конституція України.

Світлини molbuk

 

Насамкінець, під проводом мамаївського хруня дружно гукнули «Ганьба» газеті «Час» та її журналістам.

На тому розбрелися по московських церквах.

Вл. інф.

P.S. Росія використовує московських попів і РПЦ в Україні для гібридної війни з нашою державою. На сході попи освячують зброю та російських фашистів, котрі вбивають українських воїнів та мирне населення. А на всій території України зараз попи оголосили «священну» війну українським лікарям та українській державі. У цій війні їм активно допомагають місцеві хруні, котрі називають себе активістами.

Будьмо уважні!

Виганяймо московську пошесть з української землі!

peredplata