Буковинців запрошують поповнити лави десантників

Триває набір на службу за контрактом в 80 окрему десантно-штурмову бригаду Збройних сил України, яка від початків воює з російським агресором на східних рубежах нашої держави. Маючи досвід участі в миротворчих місіях, міжнародних навчаннях, десантники показали себе під час війни наймобільнішим родом військ, який спроможний виконувати будь-яке завдання за різних умов.

Десантно-штурмовий підрозділ дислокується і в Чернівецькій області, тож буковинські десантники мають змогу проходити службу неподалік від дому, час від часу вирушаючи в район проведення операції Об’єднаних сил.

Бригада пропонує гідні умови служби та грошове забезпечення, яке є вищим, ніж в інших частинах. При укладанні першого контракту винагорода становить від 18000 до 24000 грн. залежно від звання. В місці постійного розташування частини солдат отримує в середньому 13000 грн. Щорічно таку ж суму додатково виплачують до відпустки тривалістю від 30 діб. В районі проведення операції Об’єднаних сил його забезпечення складає від 35000 грн.

Військовослужбовці безкоштовно отримують речове майно, продовольче забезпечення, медичне обслуговування та санаторно-курортне лікування.

За військовими, які на час укладання контракту були офіційно працевлаштовані, зберігається заробіток і посада на попередньому місці роботи.

Уже з березня грошове забезпечення військовослужбовців планують підвищити на 30%.

У територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки всіх охочих укласти контракт ознайомлять з переліком посад, умовами служби та допоможуть з оформленням необхідних документів.

Телефони: 05094803490953925911(0372)524349.

peredplata