Данілов допустив, що Україна може завдати превентивного удару по Білорусі

Україна може завдати превентивного ракетного удару по Білорусі. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов.

Він зазначив, що Україна може піти на такий крок, якщо головнокомандувачем буде ухвалено відповідне рішення, заявив секретар  Олексій Данілов.

— Наші війська сьогодні займаються знищенням російської військової техніки та ресурсів, які є сьогодні на території нашої країни.

За потребою, якщо буде ухвалено рішення верховним головнокомандувачем зробити це, воно буде ухвалено, – заявив він в ефірі телеканалу Україна 24.

Тоді у Данілова уточнили, чи завдасть Україна превентивного удару по Білорусі у разі ухвалення президентом України, верховним головнокомандувачем Володимиром Зеленським рішення, він відповів: Звичайно.

Данілов також проінформував про знищення елітної групи кадирівців, котрі готували спецоперацію з убивства президента України Володимира Зеленського.

Інформацію українська влада отримала від представників ФСБ, які, відмовляючись від участі у війні проти України, вирішили попередити офіційний Київ про плани кадирівців.

ДжерелоУкраїна 24

peredplata