Буковинець Рудик відмовився від виборів

Буковинець Рудик відмовився від виборівШановне товариство, побратими!

Ми з вами не один рік разом, пліч-о-пліч працювали і боролися з режимом. Ми разом відстоювали революційну Київраду, стояли на Майдані, допомагали нашим хлопцям і були разом із ними в АТО.

Ми завжди були більше, ніж просто політична сила. Ми однодумці, побратими, ми завжди підтримували один одного і завжди говорили правду.

Сьогодні перед нами – важливе політичне завдання. Я маю на увазі не просто високий результат на виборах, наше завдання – зупинити путінську колону, яка знову рветься керувати країною.

Ви знаєте, що сьогодні проти мене йде політична війна, яку веде команда дніпропетровського губернатора Коломойського. Підконтрольним йому регіональним князькам не сподобалося, що я принципово не захотів призначати їх ставлеників на посади керівників теруправлінь Держземагенства. Я вважаю, що нова влада не має жодного права робити те, що робила команда яничар.

Зараз цю війну вони перенесли у підконтрольні їм ЗМІ. Вони не гребують навіть такими спекуляціями навколо виділення земельних ділянок для учасників АТО, які проливали кров за цю землю.

Це війна не зі мною. Під цей удар міг потрапити будь-хто з наших побратимів.

Але вважаю, що мій обов’язок зробити все, щоб ця війна із персональної не перейшла у війну зі «Свободою».

І тому, я прийняв для себе складне рішення відмовитися від участі у виборчій кампанії на окрузі, де в мене вкрали перемогу у 2012 році. І де за всіма соцопитуваннями я посідаю 1 місце.

Я не тримаюся ні за посади, ні за мандати. Сила і результат нашої команди важливіша за мої особисті здобутки.

У свою чергу я готовий працювати у будь-якому напрямку, де мої знання і управлінський досвід будуть корисними для нашої держави.

Завданням номер 1 сьогодні для себе я бачу не вибори, а будівництво украінсько-російського кордону та його односторонню демаркацію.

Ми здолали Януковича.

Ми здолаємо його олігархів.

Слава Україні!

Сергій Рудик

peredplata