На Калинівський ринок завітає «Буковинська осінь»

На Калинівський ринок завітає «Буковинська осінь»Традиційна сільськогосподарська виставка-ярмарок «Буковинська осінь», яка вже стала улюбленим місцем осінніх закупівель для багатьох буковинців, цього року відбудеться на Калинівському ринку.

У попередні роки, аграрні виставки-ярмарки «Буковинська осінь» проводилися на Кіцманщині, враховуючи масштабність заходу та його популярність у жителів краю, місцем цьогорічного проведення було обрано обласний центр, зокрема, відомий усім – Калинівський ринок.
У суботу, 15 жовтня, на території 8-го торговельного сектору ринку площею близько 13 га, що по вулиці Слобідській, перед відвідувачами предстануть спеціально облаштовані майданчики для торгівлі овочами та фруктами нового врожаю, м’ясопродуктами, хлібопекарськими виробами, продукцією переробної галузі, молодняком свійських тварин та птиці, виробами деревообробки та традиційних буковинських народних промислів, а також сільськогосподарською технікою. Тут же можна буде ознайомитися із роботою агропідприємств краю, галузевих навчальних закладів, рослинницьких та тваринницьких наукових підприємств, лісгоспів. Свою експозицію на виставці представить кожен з районів області, а зі сцени всіх учасників та гостей ярмарку вітатимуть творчі колективи краю.

peredplata