Дивина! На Буковині зник цілий комбайн

Рідкісний випадок трапився у селі Котелево Новоселицького району.
Зазвичай співробітникам ДАІ доводиться мати справу з незаконними заволодіннями легковими автомобілями, рідше — вантажівками чи бусами. У данному ж випадку зник цілий зернозбиральний комбайн «Славутич». Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області .

Після завершення жнив степовий корабель у повній робочій готовності перебував на території місцевої ферми. Пізньої ночі невідома особа завела його, вивела за межі господарства і поїхала вулицями села. При цьому жатка комбайна потрощила кілька парканів та воріт котелівчан, знесла стовп. Понад пів кілометра трудяга «Славутич» змушений був підкорятись волі неадекватного водія-комбайнера, поки дерево не зупинило його.

Районному відділу міліції спільно з інспекторами дорожньо-патрульної служби довелось з приводу цієї події організовувати оперативно-розшукові заходи. Незабаром водія знайшли. Як повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, ним виявився 24-літній чоловік родом з Хмельниччини, який щойно влаштувався на роботу на ферму. У кінці робочого дня робітник вирішив, так би мовити, «познайомитись» із колективом за пляшкою спиртного. Перебравши зайвого, зловмисник викрав ноутбук та сів за кермо комбайна. На щастя, при цьому ніхто не постраждав.

Довідково

Мешканець сусідньої області раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу, інформує СГЗ УМВС. Тепер йому доведеться відповідати за незаконне заволодіння транспортним засобом (ст. 289 Кримінального кодексу України) та крадіжку (ст. 185 ч. 2 Кримінального кодексу України). Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

peredplata