\”Чернівцігаз\” проводить перевірки для виявлення крадіжок газу

"Чернівцігаз" проводить перевірки для виявлення крадіжок газуОстаннім часом на території Чернівецької області все частіше виявляються випадки несанкціонованого відбору газу шляхом самовільного приєднання до газових мереж, а також факти втручання в роботу газового лічильника з метою спотворення його показань. Про це повідомляє прес-служба ПАТ \”Чернівцігаз\”.

Нагадуємо, що природний газ є державною власністю, а його крадіжка тягне за собою кримінальну відповідальність у відповідності до ст. 185 Кримінального Кодексу України, що передбачає штраф у сумі від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або, навіть, позбавлення волі терміном до 3 років.
Задля більш ефективного виявлення та усунення фактів крадіжки газу, ПАТ «Чернівцігаз» вже розпочало ряд додаткових перевірок з використанням сучасного обладнання для визначення об’єктів споживачів та ділянок газопроводів, на яких фіксується розбаланс обсягів блакитного палива.

Закликаємо споживачів повідомляти про відомі їм факти несанкціонованого відбору газу або самовільне втручання в роботу приладів обліку газу за телефоном (0372) 549004 або електронною поштою infobezpeka@cvgas.com.ua.

Конфіденційність та винагороду у розмірі 10% від стягненої суми збитків гарантуємо!

peredplata