Журналісти ТВА не хочуть, щоб їх використовували

Журналісти ТВА не хочуть, щоб їх використовували\”Ми впевнено заявляємо, що стали заручниками політичної суперечки між співвласниками телеканалу. Ми не хочемо долучатись до брудних політичних ігор, тим паче, виправдовуватись. Війна між співвласниками ТВА не повинна впливати на роботу журналістів і цілого каналу\”, йдеться у офіційному зверненні працівників інформаційного відділу телекомпанії ТВА до В.Забродського та А.Пишного.

Співвласникам ТОВ ТРК «ТВА»
Забродському В.І
Пишному А.Г.

Звернення журналістського колективу

Звертаємось до Вас щодо ситуації, яка склалася на каналі ТВА. Ми впевнено заявляємо, що стали заручниками політичної суперечки між співвласниками телеканалу. Ми не хочемо долучатись до брудних політичних ігор, тим паче, виправдовуватись. Війна між співвласниками ТВА не повинна впливати на роботу журналістів і цілого каналу.

Ми, як ВИСВІТЛЮВАЛИ інформацію у новинах, як працювали для людей – чесно і неупереджено, так і надалі будемо працювати. А ще – докладемо усіх зусиль, аби нас не використовувала жодна зі сторін. Ми вважаємо, що не можна погрожувати журналістам звільненням, тим паче, у присутності колег із інших ЗМІ (такий випадок мав місце 25.10.2012, коли народний депутат Геннадій Москаль, сказав знімальній групі ТВА, що увесь колектив незабаром буде звільнено).

Хочеться, щоб обидві сторони конфлікту зауважили, що більшість людей, які сьогодні працюють на телеканалі ТВА вже багато років сумлінно виконують свої обов’язки. Прикро, що сьогодні офіційні співвласники телеканалу не знають навіть найменшої частини того, що зробив кожен із журналістів для розвитку Нового телебачення старого міста. Люди самовіддано готували передачі, ночами сиділи над написанням текстів та працювали без вихідних. Імідж каналу та нові проекти побачили життя у першу чергу завдяки журналістам, яких сьогодні Ви звинувачуєте у тому, що вони не такі чесні, як, до прикладу, журналісти інших місцевих каналів. Ми просимо Вас поважати нас і нашу працю!

Це звернення можна вважати офіційною позицією журналістів, які працюють на каналі ТВА.

peredplata