Партія «Народний фронт» об’єднала політиків, громадських активістів та бойових командирів

Партія «Народний фронт» об’єднала політиків, громадських активістів та бойових командирівПрем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, екс-секретар РНБО Андрій Парубій, громадська активістка Тетяна Чорновол та інші відомі політики та громадські діячі стали членами «Народного Фронту» під час позачергового з’їзду партії.

При партії створено Військову раду, до якої увійшли провідні командири добровольчих батальйонів. Зокрема – командир батальйону «Азов» Андрій Білецький, батальйону «Дніпро-1» – Юрій Береза, батальйону «Миротворець» – Андрій Тетерук, батальйону «Київ-1» – Євген Дейдей, батальйону «Артемівськ» – Костянтин Матейченко. Усі вони брали активну участь в АТО, і у Військовій раді розроблятимуть пропозиції щодо зміцнення системи оборони країни.
Партія «Народний фронт» об’єднала людей, які своїм першочерговим завданням вбачають захист України від зовнішньої агресії. У кожного з них є беззаперечні заслуги перед суспільством та унікальний досвід.
Перш за все, вони – досвідчені політики-управлінці, які довели власну спроможність бути антикризовими менеджерами під час війни.
Арсеній Яценюк – прем’єр-міністр, якому вдалося втримати економічну стабільність у найбільш складний період історії Незалежної України.
Олександр Турчинов – спікер Верховної Ради України, який після Майдану зміг забезпечити ефективну законодавчу роботу цієї Ради та на плечі якого у найбільш тяжкий час цілковитого розвалу владної вертикалі лягли надскладні завдання: збереження України від розвалення та оборона держави від агресії Росії, яка розраховувала скористатися моментом та окупувати всю країну.
Арсен Аваков – Міністр внутрішніх справ, зусиллями якого в країні зберігається правопорядок; під керівництвом якого сформована значна кількість добровольчих батальйонів, котрі сьогодні стримують ворога в зоні АТО.
В’ячеслав Кириленко – політик, який ще з часів студентської Революції на граніті є символом боротьби за українську демократію та справжнім виразником національної ідеї.
На думку голови ВР Олександра Турчинова, «таке об’єднання справжніх особистостей, патріотів та професіоналів дозволяє створити політичну силу, яка і в політиці, і на фронті, і в тилу зможе забезпечити ефективний спротив та надійну систему безпеки для нашої держави в умовах агресії з боку путінського режиму. А надалі, після нашої перемоги – провести кардинальні зміни в суспільстві, що призведуть до побудови незалежної, вільної, не корупційної, економічно сильної країни, яка зрештою буде гідним членом Європейської спільноти».
Формат участі у виборчій кампанії до парламенту «Народний фронт» визначатиме під час другого етапу з’їзду.

peredplata