Воїни-афганці створили Народну Раду, щоб усунути Януковича

Воїни-афганці створили Народну Раду, щоб усунути ЯнуковичаЗа ініціативою воїнів-афганців громадські організації створили Народну Раду України, головним завданням якої визначили усунення з посади президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє прес-служба громадянського руху \”Спільна справа\”.

Народна Рада України була створена у суботу, 5 листопада, в Києві за ініціативою громадської організації воїнів-афганців \”Ніхто крім нас\”, \”Спільної Справи\” та ще низки союзних громадських об\’єднань.

Таке рішення стало наслідком ігнорування Януковичем звернення Форуму громадянського суспільства від 14 жовтня, в якому \”Ніхто крім нас\” та інші учасники Форуму поставили президента до відома про свою вимогу щодо негайного розпуску Верховної Ради.

НРУ також створила Координаційний комітет. До комітету увійшли по одному представникові від усіх областей України, міст Києва та Севастополя.

За даними прес-служби руху \”Спільна справа\”, у найближчі дні має бути прийняте рішення про початок Всеукраїнської акції протесту в Києві, метою якої є негайне припинення повноважень президента та Верховної Ради.

Джерело

peredplata