Лупула у Кіцмані кинуть у смітник

ВО «Батьківщина» у Чернівецькій області почало наводити порядок з тушками, регіоналами та іншими політичними пройдисвітами. У цьому йому активно допомагає партія «Автомайдан».

Саме у День знань активісти цих партій з’явилися у Сторожинецькому лісовому коледжі. Бо там т. в. о. директора на той час призначили колишнього активного есдека і регіонала Петра Брижака. Автомайданівці, батьківщинівці і , зокрема, їхній лідер Іван Мунтян «запропонували» Брижаку написати заяву «по-хорошому» і йти геть з посади.

Брижак відмовлявся скільки міг. Та активісти виявилися міцними та непохитними у переконанні, що кожна сволота мусить знати своє місце. Бо це не жарти. Адже саме через діяльність партії регіонів нині гинуть на Донбасі кращі сини і доньки України. Не можна дозволяти зрадникам надалі керувати людьми, краєм і навчальними закладами. Кожен зрадник мусить бути покараний.

Активісти зі Сторожинця перебираються до Кіцманя. Там на посаді голови райради досі сидить Павло Лупул. Раніше він ходив по різних партіях, висувався у депутати від крайніх правих до крайніх лівих. Навіть у 2000-х роках був кандидатом від комуністів. Потім ніби вовк зодягнув овечу шкуру і прибився до ВО «Батьківщина» і до Юлії Тимошенко. Очолив районну організацію партії, став депутатом райради. І завдяки «Батьківщині», Юлії Тимошенко, Іванові Мунтяну, Юрію Скорейку і тисячам батьківщинівців був обраний головою районної ради.

Та недовго він був у «Батьківщині». Коли до влади став Петро Порошенко і його БПП, цьому ренегатові вдалося якимось чином «переконати» керівників «Солідарності» та БПП взяти його до себе. І він продав «Батьківщину», Юлію Тимошенко, Івана Мунтяна, Юрія Скорейка і тисячі батьківщинівців. Перейшов до провладної партії. Навіть очолив районну організацію БПП.

Аби цей ренегат і хрунь не почував себе господарем життя у Кіцмані, ВО «Батьківщина» та «Автомайдан» незабаром з’являться там і винесуть Лупула з кабінету голови райради. Буде публічне викидання тіла зрадника до «Альтфатера».
Бо таких хрунів ВО «Батьківщина» не треба.

Іван Побиван

P.S. Як стало відомо нам з поінформованих джерел, вчора Петра Брижака звільнено з посади т. в. о. Сторожинецького лісового коледжу.
Лупула чекає доля Брижака.

peredplata