Ольга Кобевко вважає чернівчан європейцями, мудрими людьми

Лікар-волонтер Ольга Кобевко звернулася з подякою чернівецьким виборцям, котрі не продали свій голос, а свідомо підтримали демократичний курс України до Європи.

Ольга Кобевко вважає чернівчан європейцями, мудрими людьми

Шановні чернівчани!

Дякую Вам за підтримку мене на виборах депутатів Чернівецької обласної ради в.о. № 61 (вулиці Героїв Майдану, Комарова, Алма-Атинська, Сторожинецька, Олега Кошового, проспект Незалежності та інші).

Ці вибори відрізнялися тим, що у них використовувались новітні технології фальсифікацій та підрахунків. Незважаючи на це виборці нашого округу не піддалися на улесливі обіцянки «гречкосіїв» та нечесних політиків.

Вони свідомо голосували за партію «Самопоміч», котра висунула мене кандидатом. Разом ми перемогли.

Низький уклін Вам за довіру, яку обіцяю виправдати. Бо живу я на цьому ж таки окрузі. Там живуть моя сім’я, мої батьки, мій син.

Як і Ви я ходжу одними тротуарами, їжджу в одних маршрутках і напівзруйнованих тролейбусах, шпортаюся на ямах міжбудинкових проїздів, потерпаю іноді від нестачі води, тепла, світла й газу, лікую у тій лікарні, де лікуєтеся Ви.

Всі наші проблеми – є нашими. І нікому, окрім нас, їх не вирішити. Раніше депутатів на нашому окрузі можна було бачити тільки тоді, коли вони були кандидатами і ласо обіцяли створити рай у наших будинках, на дорогах. Потім зникали десь у стінах обласної ради і знову з’являлися на виборах.

Я з Вами щодня ходжу на роботу одними вулицями. Я живу з Вами одними проблемами. Тож разом з Вами змушена буду їх вирішувати. Сьогоднішня моя перемога – це перемога усвідомленого вибору свідомих людей, котрі повірили у принципи та ідеї партії «Самопоміч», у мене та мою команду. Ви справжні європейці. І разом ми зробимо своє місто найкращим у Європі.

Щиро дякую тим людям з команди, які безкорисливо працювали на результат, який ми разом досягли. Адже виборча кампанія партії «Самопоміч» та моя була найменш затратною. Команда волонтерів, лікарів, бійців АТО, УНА-УНСО, буковинських фанатів-ультрасів та інших довела, що правдиві вибори в Україні можуть закінчитися результативно без засівання «гречкою», грошима, підкупів і т. д. Мій виборчий штаб був створений з насправді ідейних людях, які під керівництвом бойового командира Остапа Бойка, працювали і вдень і вночі, без матеріальних винагород, а лише на перемогу. І поки є такі люди, що можуть свідомо допомогти, керуючись принципами національних ідей, я вірю, що все в нас буде добре, і рук не опущу, бо вже не маю на то права.

Низький уклін всім тим, хто допомагав мені та «Самопомочі». Дякую всім виборцям Чернівців.

Ми справжні європейці!

Слава Вам! Слава Україні!

З щирою подякою,
Ольга Кобевко,
лікар-волонтер

peredplata