Герелло – це хрунь з Васловівців?

Герелло - це хрунь з Васловівців?Зірка світової опери, уродженець Буковини Василь Герелло заявив, що йому не соромно носити російський паспорт, незважаючи на те, що \”на Росію нині ллється з Європи і Америки\”.

Про це Герелло сказав у інтерв’ю російському виданню MK.RU

Він вважає, що \”багато людей за кордоном до росіян ставляться нормально\”.

Водночас він сказав, що його батьки проживають у селі неподалік Чернівців, і сподіваються, що \”все зміниться і стане на свої місця\”.

Так, на запитання \”Чи не хочете, щоб вас поховали на батьківщині, в Україні?\”, Герелло відповів:

\”Та почекайте про похорон. (Сміється.) Я хочу довго жити. Батьки мої живуть, як і раніше, в Україні, в селі під Чернівцями. Вони нікуди не виїхали. І, незважаючи на російсько-українську ситуацію, залишаються нормальними людьми. Вони сподіваються, що все зміниться і стане на свої місця. І ті люди, які втекли з батьківщини, будуть каятися в цьому\”.

Разом з тим оперний співак сказав, що він щодня думає про те, щоб забрати батьків до Росії у цілях безпеки.

\”Кожен день про це думаю. У них є тут квартира на Петроградській стороні. Але мамі 91 рік. Вони дуже хочуть приїхати і жити поруч. Тільки прямі літаки в Україні тепер не літають. Від Чернівців до Києва – 600 кілометрів автобусом або автомобілем. З Києва до Мінська спочатку потрібно долетіти, а тільки потім вже сюди. У 91 рік це практично неможливо\”, – сказав Герелло.

Крім того, оперний співак з Буковини сказав, що люди, які вийшли на Майдан, \”ще будуть шкодувати і просити один в одного прощення\”.

\”Для мене батьки – святі люди. І це трагедія, що ми далеко один від одного. А ті українці, які розлютилися, піддалися на провокацію, обдурення і підняли всю цю бурю, ще будуть шкодувати і просити один в одного прощення. Я людина православна і вважаю, що в цих людей вселився біс. Вони не розуміють, що роблять. Коли почалася вся ця заворуха, мені стало страшно. Будь-яка бійка на твоїй вулиці не залишить тебе в стороні. А вже тим більше конфлікт такого масштабу. Але я молюся за те, щоб жити в мирі, доброті, злагоді. Я сподіваюся, що все налагодиться. Гроші не переможуть віру, як би не дербанили наші країни і не намагалися їх розділити\”, – сказав В. Герелло.

Як відомо, Василь Герелло виступив на жеребкуванні ЧС-2018 у Росії.

Раніше Василь Герелло розповідав , що він не товаришує з Путіним, але особисто знайомий з ним.

peredplata