Буковина втратила ще одного героя.

Буковина втратила ще одного героя.Солдат Косован Олег Володимирович 21.12.1985 року народження, призваний по мобілізації 12.08.2015 року,проходив службу у військовій частині інженерних військ м. Новоград Волинський Житомирської області.

Загинув 24.06.2016 року в Луганській області Айдаровському районі поблизу н.п. Нова Олександрівка в наслідок застосування вибухових речовин та підривних пристроїв.
Поховання відбудеться 28.06.2016 о 9.00 годині у с. Багна вул. О. Кобилянської 6, Вижницького району Чернівецької області.

Прощання із загиблим у зоні АТО сторожинчанином Олегом Володимировичем Косованом відбудеться 27 червня, о 15:30 в районному Будинку національних культур в Сторожинці. Домовину з тілом загиблого вже доправили до Чернівців. В РБНК всі небайдужі можуть попрощатися з загиблим, пише storozhynets.info.

28 червня об 11.00, у Свято-Михайлівській церкві м. Вижниця відбудеться прощання з загиблим в зоні АТО героєм Олегом Косованом. Поховають героя на кладовищі у Вижниці. Олег Володимирович Косован народився 21 грудня 1985 року у місті Шахтерськ Донецької області, де пройшло його дитинство. Там здобув і середню освіту, розповіли журналістам Інформагентства АСС у Вижницькій РДА.

Як повідомляє АСС, доля Олега нерозривно пов’язана з Буковиною, адже тут проживали його родичі. Як згадує двоюрідний брат Олега – Дмитро, хлопець часто приїжджав на Вижниччину, зокрема, у село Багна до рідних на канікули. «Олег був людиною простою, порядною, душа компанії. Всі його любили та поважали», – каже Дмитро. Відтак вищу освіту здобув у Чернівцях, де обзавівся багатьма друзями. Останнім часом проживав у місті Строжинець у своєї бабусі.

Мати загиблого героя також повернулася з Шахтерська на Вижниччину, адже квартиру, де проживала родина, розбомбили. Олег був призваний під час 6 хвилі мобілізації, проходив службу під Луганськом у складі 14-ї окремої механізованої бригади, загинув під час виконання бойового завдання У військовослужбовця залишися мати та бабуся, у якої він жив у Сторожинці.

peredplata