ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 13.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 13.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Російсько-терористичні війська продовжують порушувати домовленості про деескалацію конфлікту в районах проведення АТО. Впродовж доби, що минула, бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Внаслідок обстрілів впродовж минулої доби троє військовослужбовців ЗС України отримали поранення.

У Києві відбувся другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017. У фінал конкурсу, за його підсумками, пройшли 10 країн: Болгарія, Білорусь, Хорватія, Угорщина, Данія, Ізраїль, Румунія, Норвегія, Голландія, Австрія.

За підсумками першого півфіналу, у фінал пройшли ще 10 країн: Молдова, Азербайджан, Греція, Швеція, Португалія, Польща, Вірменія, Австралія, Кіпр і Бельгія.

У фіналі виступлять і п\’ять країн, які традиційно не змагаються у півфіналі: Великобританія, Італія, Іспанія, Франція і Німеччина, а також переможець минулого року – Україна.

Рада Євросоюзу ухвалила рішення про надання Україні безвізового режиму. Про це повідомив президент України Петро Порошенко. Глава держави зазначив, що, отримавши безвізовий режим, Україна остаточно відходить від Росії і повертається додому в Європу.

\”Я б сказав, що сьогодні Україна остаточно оформила своє розлучення з Російською імперією і саме так, по-філософськи, ми повинні це сприймати\”, – сказав Порошенко.

Хмарна погода буде триматися у Чернівцях до самого вечора. Удень очікується дощ, який ввечері перейде у дощ із грозою. Щп 19 градусів тепла
за останні 130 років
13 травня:
МАКС: 32.2° (1958)
МІН: 2.4° (1953)
Народний прогноз погоди: 13 травня відзначається день пам\’яті апостола Якова Заведієва. Наші пращури спостерігали за вечором і ніччю на Якова: теплий вечір і зоряна ніч пророкували грозове і тепле урожайне літо. На погоже літо вказував і ясний схід сонця.

Вчора наш сайт відвідали і читали 4369 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 176, у Канаді -88, в Еспанії -51, в Італії – 100, у Польщі -54, в Росії -54, в Чехії -43, Австрії -13, Румунії – 67, Франції -35, Німеччині -12, в Угорщині – 19, у Криму – 68, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -12, Голандії -7, Бразилії -17, Ізраїлю – 48 , Норвегії – 14, Швеції – 9, Великобританії – 18, Китаю -7, Єгипті – 27, Туреччині – 5, Австралії – 13

Активно читають статті \”Опоблок Буковини провокує Ольгу Кобевко \”. \”Опоблоківці Буковини погрожували зброєю Ользі Кобевко і воїнам АТО\”, \”Опоблок бреше про побиття Тулика у Чернівцях\” \”Член з «Опоблоку» робить провокації у Чернівцях\” \”Поліція Буковини про провокацію опоблоківців\”

peredplata