Генерали проти \”Правого сектора\”

Генерали проти "Правого сектора"Все це дуже тхне зрадою. Під приводом того, щоб усіх підпорядкувати єдиному командуванню, добровольцям з «Правого сектора» був фактично пред\’явлений ультиматум: або вони пишуть рапорти і вступають в офіційні підрозділи АТО, або залишають зону бойових дій.

«Начальник штабу 8-ої окремої роти ДУКа «Правого Сектора» «Аратта» Артем Луцак (псевдо «Доктор») підтвердив цю інформацію. Він заявив, що «Червню» був поставлений ультиматум, про те, що або ДУК «Правий сектор» лягає під яку-небудь офіційну структуру, або покидає зону АТО». На даний момент, за словами Артема Луцака, бійці «Правого сектора» відходять з «червоної зони» на базу.
«У нас забирають право на війну. Нейтралізація добровольчих батальйонів – це зрада», – заявив Артем Луцак.
Начальник штабу 8-ої окремої роти говорить про те, що добровольці воюють ефективніше ніж ВСУ, з огляду на те, що у них більше мотивації. «Ми робимо те, що не можуть робити вони», – упевнений «Доктор» http://www.0629.com.ua/news/778567
Чому бойовиків Донбасу ніхто не змушує писати рапорти про вступ у ЗС РФ? Чому наші хлопці не можуть просто захищати свою Батьківщину, без посередників – генералів. Щоб бути патріотом України не потрібен ніякий рапорт і ніякий контракт. Потрібна воля та зброя. Генерали не мають морального права позбавляти можливості наших хлопців служити Україні. Ворог прийшов на нашу землю! Де були ці генерали, коли бійці «Правого сектора» йшли під кулі «Беркута» на Майдані? Поки в Україні перемагав тільки народ без допомоги генералів. Нехай генерали спочатку доведуть, що вони вміють воювати, а тiлькi потім беруть під своє командування тих, хто це вже довів. Щоб перемогти ворога ми повинні бути єдині духом, а не паперовими зобов\’язаннями. Зараз, коли ми тільки-тільки почали отримувати сучасну зброю, потрібно думати, як все це ефективно використовувати, а не займатися зміцненням єдиноначальності. Революцію гіднiсті робив народ, і її ніхто не відніме у народу! Слава Україні! Смерть зрадникам!

peredplata