Бариги в рясах. Як живеться московським попам на Буковині

Не минуло і тижня як українці завдяки журналістам телеканалу «1+1» побачили як бідує головний московський піп в Україні, наш земляк з Коритного митрополит Онуфрій. Вертолітні майданчики, криті басейни, гостьові будиночки, тенісні корти і дружбу із головними контрабандистами старання приховували від очей простих прихожан. Але правди як і шила в мішку не втаїш.

Друзі «Часу» в Чернівецькій митрополії кажуть, що після того як журналісти прийшли до Онуфрія інші його подільники в рясах сильно сполошилися. І правильно роблять. Бо на людях вони виставляють себе злидарями і хваляться зеленими мотоциклами. А насправді мають неабиякі статки.

Сьогодні «Час» відкриває завісу над «нажитым непосильным трудом» майном митрополита Чернівецького і Буковинського Мелетія (у миру Валентин Єгоренко) та архієпископа Банченського Лонгіна (Михайло Жар).

Ці двоє «монахів» живуть не так кучеряво як їхній предводитель, але і вони мають що втрачати і тому впираються як молоді бички на бойні створенню Української Помісної Цервки.

Отож…

  МЕЛЕТІЙ ЖАР
Житло Двокімнатна квартира в Хотині

Розкішні апартаменти в консисторії на вулиці Руській

2 трьохкімнатні квартири в Чернівцях

До 10 будинків в селах Герцаївського та Глибоцького районів

Автомобілі 6 – Фольксваген Пасат (два), Фольксваген Бора (два), Фольксваген Тігуан, Тойота Кемрі 3 – Лексус, Фольксваген Мультивен, Субару
Земля Десятки гектарів «монашеських» земель поблизу чоловічих монастирів в хотинських Колінківцях та заставнівському Хрещатику Ніким не пораховані  гектари землі сільськогосподарського призначення в Новоселицькому, Герцаївському, Глибоцькому та Сокирянському районах

А крім цього ше «три магнитофона в недешевых автомобилях, три видеокамеры в особняках, три кадила серебряных, ряса замшевая заграничная… тоже три…»

 

 

peredplata

2 thoughts on “Бариги в рясах. Як живеться московським попам на Буковині

  1. егеж…. от то то є богатства! прям як у Парашенко… або у Кобевко

  2. А що всі завідно. Заздрість – це гріх. Кобевко Петро розкажіть про свої статки і хто замовив даний матеріал повідомте будь-ласка. І розкрийте Данила котрий не гірше становище має.

Comments are closed.