СПІВАЧКА ІЗ США ОБУРИЛАСЬ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ У ГОТЕЛІ КИЄВА

Співачка з США Брія Блессінг, яка зателефонувала в один з готелів Києва, отримала відмову спілкуватися українською мовою.
Відповідне відеозвернення артистки опублікували у Фейсбуку.
“Це просто чудесно, коли я дзвоню до готелю в Києві, я з нею розмовляю українською, вона зі мною – російською. Після декількох хвилин я кажу: “Я перепрошую. Я американка. Я російську дуже погано розумію. А вона продовжує зі мною російською розмовляти”, – обурилася співачка.

Дівчина не уточнила, у якому саме готелі стався інцидент. Також співачка додала, що в неї немає претензій до російськомовних киян, але вони могли спілкуватися рідною мовою хоча б з іноземцями.
“Кияни, українці, ви хочете говорити російською, будь ласка, ви вільні люди. Але розумієте, що у вас є іноземці, які, приїжджаючи в Україну, чомусь вивчили українську мову. Дивно, правда? Коли іноземка розмовляє з вами українською і каже, що їй важко російською, переходьте вже з нею на українську мову, це хіба так важко?” – сказала вона.
Як відомо, американська співачка Брія Блессинг родом з Техасу, США. У віці 13 років вона з родиною переїхала до України.
Брія стала відомою після участі в одному з талант-шоу України. Вона знає українську, проте не розуміє російську. Тому попросила співробітницю говорити з нею на українською мовою.
Як писала “УМ”, нещодавно журналіст, псівак таблогер поділилися досвідом, як з російської перейти на українську мову.

peredplata