Вкрала прикрас майже на 25 тисяч гривень: буковинці загрожує до 8 років тюрми

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 25-річної жительки села Недобоївці, яка викрала з приватного будинку золоті вироби на суму майже 25 тисяч гривень. За цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування. Відповідно до чинного законодавства, за скоєне зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

У травні цього року на спецлінію «102» звернувся мешканець Недобоївців і повідомив, що невідома особа викрала з будинку ювелірні вироби. У результаті проведених спеціальних поліцейських заходів співробітники відділення №2 (Хотин) Дністровського районного відділення поліції встановили особу порушниці. Нею виявилася 25-річна місцева жителька.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо буковинки за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Правоохоронці нагадують: санкції низки статей кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану та прирівнюються до тяжких, незалежно від вартості викраденого.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata