У чернівчанина, який скоїв вбивство, під час обшуку виявили зброю

У затриманого за вбивство чернівчанина поліція вилучила нелегальну зброю – Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Нагадаємо, буковинські поліцейські розшукали зловмисника, який в ніч на 2 січня під час застілля позбавив життя малознайомого чоловіка. Розслідуючи умисне вбивство, правоохоронці здійснили санкціонований обшук у помешканні підозрюваного та викрили його причетність до незаконного поводження з вогнепальною зброєю.

Під час обшуку в будинку правопорушника оперативники Управління карного розшуку ГУНП і Чернівецького районного управління поліції виявили та вилучили пістолет і револьвер іноземного виробництва, на які у чоловіка не було необхідних дозволів.

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вилучену зброю поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

 

peredplata