На Буковині затримали чоловіка, який на вулиці викрав у жінки мобільний та втік

28 листопада, до поліції звернулася жінка із заявою про те, що незнайомець застосував відносно неї фізичну силу, відкрито заволодів її мобільним телефоном та втік. Правоохоронці затримали правопорушника та повідомили йому про підозру у скоєні злочину.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для встановлення обставин інциденту на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські опитали 73-річну жительку села Давидівка та з’ясували, що перебуваючи за місцем проживання невідомий чоловік завдавши декілька ударів потерпілій відкрито заволодів мобільним телефоном. Після скоєного зловмисник втік у невідомому напрямку.

Правоохоронці отримавши детальний опис правопорушника оперативно встановили його особу. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 45-річний житель села Чудей. Поліцейські вилучили у нього речовий доказ за місцем проживання. Працівники поліції затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі поліції повідомили грабіжнику про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

 

peredplata