ВСЕ КЕРІВНИЦТВО ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ДНЯМИ ВІДВИСАЛО У ВІДНІ СВЯТКУЮЧИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ В.О. ГОЛОВИ ТЕТЯНИ КІРІЄНКО!

Дуже уважно прослухав вчорашнє звернення нашого президента Володимира Зеленського в тому числі про неприпустимість в часі війни відпочинку за кордоном наших депутатів та різного штибу чиновників…
Підтримую кожне слово, відносно тих хто в цьому житті сплутав берега, а тому вирішив допомогти президенту роздивитися цих негідників…
Зранку у Відні перевірив інформацію і повідомляю:
Кірієнко Тетяна – в.о. Голови Державної податкової служби України, відсвяткувала свій день народження разом зі своїми підлеглими у місті Відень (Республіка Австрія). Поїздка була запланована і відбулася з 13 по 22 липня 2023 року.
Цього року День Народження Тетяна Кірієнко святкувала в ресторані Odessa Restaurant – international cuisine in Vienna .
Це крутий український ресторан у Відні в стилі Одеси-мами… фаршмак, устриці, кав’яр… просеко, гарна винна карта, віскі, водочка, грапа… потанцюєм… ціни середні як для Відня.
Сам там час від часу буваю коли у справах відвідую Австрійську столицю…
І справа навіть не в тому, що Тетяна Кірієнко в часі війни коли кращі з кращих гинуть на фронті святкує своє свято в якомусь кабаку Відня, адже вона жінка і може взяти за свій рахунок відпустку та поїхати за кордон… СПРАВА В ГОСТЯХ серед яких було майже все керівництво ДПС:
Адже до м. Відня разом з Кірієнко також поїхали:
– Сокур Євген Ростиславович (в.о. заступника Голови ДПС) з 15 по 23 липня,
– Калєніченко Наталія Григорівна (заступник Голови ДПС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації) з 15 по 23 липня,
-Гречана Тетяна Володимирівна (директор Департаменту оподаткування юридичних осіб) з 15 по 23 липня,
– Доценко Тетяна Анатоліївна (директор Департамену податкового аудиту) з 14 по 23 липня,
– Томських Сергій Володимирович (директор Департаменту з питань запобігання корупції) з 17 по 23 липня,
– Риженкова Катерина Володимирівна (директор Департаменту трансфертного ціноутворення) з 08 по 14 липня,
– Телешко Олег Анатолійович (заступник директора Департаменту управління ризиками) з 13 по 23 липня,
– Багмет Нонна Тарасівна (в.о. Директора Департаменту економічного аналізу) З 15 по 21 липня.
Аналізуючи все це приходимо до висновку, що всі ці чиновники виїхали до Відня або у фіктивне, або в спеціально сплановане під День Народження начальниці відрядження!
Враховуючи, що більшість цих чиновників призначені з подачі парламентського Твікса, солодкої парочки Данила Гетьманцева і Давида Арахамії тут потрібен не просто розголос а втручання президента!
Не дякуйте, пане президент!
Далі буде…

peredplata

1 thought on “ВСЕ КЕРІВНИЦТВО ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ДНЯМИ ВІДВИСАЛО У ВІДНІ СВЯТКУЮЧИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ В.О. ГОЛОВИ ТЕТЯНИ КІРІЄНКО!

  1. У Відень поїхав і знайшов докази? Як це він інформацію і Відні перевірив? Що за дурня взагалі.

Comments are closed.